Devoured

EGAN, SOPHIE (Autor) Edição em Inglês
    • Devoured_0
    Devoured

    Venda o seu Devoured com apenas alguns cliques,
    em fnac.pt

    1. Vende o teu produto
    2. Um cliente compra o teu produto
    3. Envia o teu produto
    4. Recebe o pagamento
    Passar para conta Pro!
    • Detalhes do artigo
    • Garanties
    • Acessórios incluídos
    • 1 novo desde 13,69 €  
    • 13,69 €

      Disponível

      Envio normal : gratuito

      Envio com Tracking : gratuito

      Envio Expresso (sob consulta) : gratuito

      PbshopUK
      (Vendedor profissional)
      22113 venda(s)
      Estado do produto
      Novo
      País de expedição
      Reino Unido
      Taxa de aceitação
      100,00%

      Comentários do vendedor :

      Livro Novo. Entrega em 7 a 14 dias úteis. Enviado dos nossos armazéns do Reino Unido. Apenas oferecemos Entrega Normal. Não oferecemos serviço de entrega Com Tracking nem Contra Assinatura. Empresa certificada desde 2000.

      Todas as ofertas
      • 13,69 € Custos de envio +0 €
        Disponível
        Novo
        Pro
        PbshopUK
        (22113)
    • Satisfeito
      ou reembolsado
    • SPV Fnac
      7 dias por semana
    • Devoluções
      gratuitas em loja
    • Pagamentos
      Seguros
    • Levantamento
      gratuito em loja

    Resumo Devoured

    A provocative look at how and what Americans eat and why—a flavorful blend of The Omnivore’s Dilemma, Salt Sugar Fat, and Freakonomics that reveals how the way we live shapes the way we eat.

    Food writer and Culinary Institute of America program director Sophie Egan takes readers on an eye-opening journey through the American food psyche, examining the connections between the values that define our national character—work, freedom, and progress—and our eating habits, the good and the bad. Egan explores why these values make for such an unstable, and often unhealthy, food culture and, paradoxically, why they also make America’s cuisine so great.

    Egan raises a host of intriguing questions: Why does McDonald’s have 107 items on its menu? Why are breakfast sandwiches, protein bars, and gluten-free anything so popular? Will bland, soulless meal replacements like Soylent revolutionize our definition of a meal? The search for answers takes her across the culinary landscape, from the prioritization of convenience over health to the unintended consequences of “perks” like free meals for employees; from the American obsession with “having it our way” to the surge of Starbucks, Chipotle, and other chains individualizing the eating experience; from high culture—artisan and organic and what exactly “natural” means—to low culture—the sale of 100 million Taco Bell Doritos Locos Tacos in ten weeks. She also looks at how America’s cuisine—like the nation itself—has been shaped by diverse influences from across the globe.

    Devoured weaves together insights from the fields of psychology, anthropology, food science, and behavioral economics as well as myriad examples from daily life to create a powerful and unique look at food in America.

    Características detalhadasDevoured

    CARACTERÍSTICAS DO EBOOK

    • Formato ePub
    • Editor William Morrow
    • Data de lançamento maio 2016
    • EAN 9780062391001
    QUE FORMATO PARA O MEU EBOOK?

    Ver também

      Vais ser redirecionado para fora da fnac.pt

      Ao clicar em "download" vais ser redireccionado para o site kobo.com onde poderás fazer download do título selecionado utilizando os dados de acesso da tua conta Fnac. Caso não tenhas uma conta Fnac, terás de criar uma conta em Kobo.com para usufruíres de todas as funcionalidades e vantagens Kobo.

      Atenção Ocorreu um erro, por favor, tenta novamente mais tarde.