The Taste of Portugal

Edite Vieira (Autor) Lançado em junho de 2018 Edição em Inglês
    The Taste of Portugal_0
    The Taste of Portugal
    • Resumo
    • Detalhes do artigo
    • Garanties
    • Acessórios incluídos
    • Data de lançamento junho 2018
      Editor Grub Street
    • In this revised and updated edition of her authoritative and fascinating book Edite Vieira traces the rich legacy of her country's culinary excellence from medieval through to modern times lacing it with history and anecdote and a collection of authentically delicious recipes. From simple and wholesome peasant fare to elaborate celebratory meals, ingredients include salt cod (bacalhau) in all its myriad variations, cumin and oranges are both remnants of the voyaging past, green coriander is the main flavouring herb;... Ver mais

    • Vendido pela FNAC  20,03 €
    • 4 novos Marketplace desde 20,93 €  
    • 22,25 €
      20,03 €

      Apenas 3 em stock

      Recebe numa morada a partir de 30 €

      Ver stock em loja

      Levantamento gratuito

      Ver disponibilidade em loja

      Ver todas as opções e detalhes de entrega
    • Satisfeito
      ou reembolsado
    • Levantamento
      gratuito em loja
    • Pagamentos
      Seguros
    • Devoluções
      gratuitas em loja

    1 oferta especial The Taste of Portugal

    • Vantagem Aderente: 10% Desconto imediato
    10% desconto imediato em livros
    O Cartão Fnac dá-te 10% desconto imediato sobre o preço de editor, não acumulável com outras promoções.

    Resumo

    In this revised and updated edition of her authoritative and fascinating book Edite Vieira traces the rich legacy of her country's culinary excellence from medieval through to modern times lacing it with history and anecdote and a collection of authentically delicious recipes. From simple and wholesome peasant fare to elaborate celebratory meals, ingredients include salt cod (bacalhau) in all its myriad variations, cumin and oranges are both remnants of the voyaging past, green coriander is the main flavouring herb; essentially the food is the food of a country which grows grapes, peppers, melons, quinces and apples, and few other countries have such a repertoire of pork dishes. Fresh pork is much in evidence as well as ham (presunto), pork and red pepper sausages (chouriços) and black pudding (morcela), all foods very much in present vogue.

    Opiniões dos nossos clientes The Taste of Portugal

    Sê o primeiro a dar
    a tua opinião sobre este produto

    Dar opinião ✔ A tua opinião foi gravada

    Características detalhadas

    Autor

    Edite Vieira

    Editor

    Grub Street

    Data de lançamento

    junho 2018

    EAN

    978-1911621188

    ISBN

    9781911621188

    Dimensões

    17,8 x 22,9 cm

    Nº Páginas

    240

    Encadernação

    Paperback